SomBenvolguts pares i mares,
L’AMPA de la nostra escola té un paper fonamental en la millora de diferents aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills. Mitjançant uns representants, treballa per a millorar la qualitat d’aquesta procés d’aprenentatge des de diferents àmbits. És per això que, com cada curs, us volem demanar la vostra col·laboració amb la quota de soci de cara al curs 2016- 2017. L’import és de 24€ anuals i es paga per unitat familiar.
Aquesta petita col·laboració és el granet de sorra que fa que l’AMPA pugui gestionar els recursos perquè tota la comunitat educativa de la nostra escola en pugui gaudir. Seguidament us detallem els beneficis que vosaltres, com a pares i mares d’alumnes de l’escola, teniu:
- Accés al programa de socialització de llibres (CI, CM i CS).
- Descomptes en la compra dels quadernets d’exercicis.
- Descomptes en la quota de les activitats extraescolars i preferència a l’hora d’inscriure-s’hi.
- Descomptes en l’adquisició dels tiquets del sopar de la festa de final de curs.
A més, aquesta contribució possibilita l’organització de diferents activitats al llarg del curs: loteria de nadal, visita dels Patges Reials, Carnestoltes, Cros Escolar, Festa de final de curs i acampada pels de 6è, xerrades i tallers per a les famílies, tallers exclusius pels alumnes (taller de capgrossos per als alumnes de 6è), etc.. Tanmateix, es gestiona l’aportació de material necessari per a les diferents activitats dutes a terme en horari escolar i extraescolar. Durant aquest curs s’ha comprat una nova taula de ping pong, llibres per a la biblioteca de l’escola, taulers d’escacs i les medalles, copes i obsequi per als participants del cros escolar. I de cara al curs vinent tenim nous projectes: rocòdrom pel pati dels grans i condicionament del pati d’infantil.
Una tasca important de l’AMPA és també escoltar les necessitats que des de l’escola ens fa arribar l’equip de docents per poder donar solucions. És per això que aquest any hem subvencionat un curs de formació de mestres (“Activitats competencials i metodològiques entorn el càlcul i la resolució de problemes”).
Però, tot i que l’aportació econòmica és important, ho és encara més la col·laboració altruista de tota la gent que hi participa activament en l’organització dels diferents esdeveniments (festes, berenars solidaris, tastet d’extraescolars, etc.) o de tots aquells de vosaltres que feu que aquestes activitats siguin tot un èxit gràcies a la vostra assistència i implicació. A tots us volem donar les gràcies ja que amb els diners recaptats amb els berenars solidaris d’aquest curs es podran comprar 6 ordinadors nous per a la nostra escola!
Així doncs, l’AMPA és cosa de tots. Animeu-vos a participar-hi activament!
AMPA Joan Sanpera i Torras


El 3 de Novembre de 2015 es va constituir en Assemblea General una nova Junta Directiva pels propers dos cursos escolars (2015-2016 i 2016-2017) amb la següent distribució de càrrecs:
- Presidenta: Sara Martínez Amores
- Vicepresidenta: Eva Giménez Domínguez
- Secretària: Marta Vila Fortuny
- Tresorera: Ana García Cobos
- Vocal 1: Rosa Boté Viure
- Vocal 2: Mireia Canalda Calvet
- Vocal 3: Sílvia Cruells Puig
- Vocal 4: Josep Mª Parra Bola
- Vocal 5: Clara Pericas Codina
- Vocal 6: Susana Ramírez Zapata
- Vocal 7: Pepi Salcedo Pérez