QUÍ SOM
AMPA JOAN SANPERA I TORRAS

 


Benvolguts pares i mares,
 L’AMPA de la nostra escola té un paper fonamental en la millora de diferents aspectes relacionats amb l’educació dels nostres fills. Mitjançant uns representants, treballa per a millorar la qualitat d’aquesta procés d’aprenentatge des de diferents àmbits. És per això que, com cada curs, us volem demanar la vostra col·laboració amb la quota de soci de cara al curs 2018-2019. L’import és de 24€ anuals i es paga per unitat familiar. 

Aquesta petita col·laboració és el granet de sorra que fa que l’AMPA pugui gestionar els recursos perquè tota la comunitat educativa de la nostra escola en pugui gaudir. Seguidament us detallem els beneficis que vosaltres, com a pares i mares socis d’alumnes de l’escola, teniu:

-          Accés al programa de socialització de llibres (CI, CM i CS).

-          Descomptes en la compra dels quadernets d’exercicis.

-          Descomptes en la quota de les activitats extraescolars i preferència a l’hora d’inscriures’hi.

-          Descomptes en l’adquisició dels tiquets del sopar de la festa de final de curs.

-          Accés als tallers i xerrades organitzades per l´Ampa.

A més, aquesta contribució possibilita l’organització de diferents activitats al llarg del curs: loteria de nadal, visita dels Patges Reials, Carnestoltes, Cros Escolar, Festa de final de curs i acampada pels de 6è, mocadors per la colla Gegantera que surt a la Festa Major de Corró d´Avall, xerrades i tallers per a les famílies, tallers exclusius pels alumnes (taller de capgrossos per als alumnes de 6è), etc..

Tanmateix, es gestiona l’aportació de material necessari per a les diferents activitats dutes a terme en horari escolar i extraescolar. Durant aquest curs s’ha comprat taules de fusta pels patis d´infantil i primaria, llibres per a la biblioteca de l’escola, pissarres pels patis, copes i obsequi per als participants del cros escolar. I de cara a aquest curs pantalles dactilars a diverses aules. També em pogut dotar d´ordinadors a l´aula d´informatica.

Una tasca important de l’AMPA és també escoltar les necessitats que des de l’escola ens fa arribar l’equip de docents per poder donar solucions.

Però, tot i que l’aportació econòmica és important, ho és encara més la col·laboració altruista de tota la gent que hi participa activament en l’organització dels diferents esdeveniments (festes, berenars solidaris, tastet d’extraescolars, etc.) o de tots aquells de vosaltres que feu que aquestes activitats siguin tot un èxit gràcies a la vostra assistència i implicació.

Així doncs, l’AMPA és cosa de tots. Animeu-vos a participar-hi activament!
 

AMPA Joan Sanpera i Torras

JUNTA AMPA JOAN SANPERA


El 3 de Novembre de 2017 es va constituir en Assemblea General una nova Junta Directiva pels propers dos cursos escolars (2017-2018 i 2018-2019) amb la següent distribució de càrrecs:
- Presidenta: Eva Giménez Domínguez
- Vicepresidenta: Sara Martínez Amores
- Secretària: Marta Vila Fortuny
- Tresorera: Ana García Cobos
- Vocal 1: Mireia Canalda
- Vocal 2: Aida Muñoz
- Vocal 3: Juan Pedro