SOLIDARITAT


LA SRAVANTHI JA TÉ 11 ANYS (GENER 2019)                                                               

 


Us enrecordeu de la Sravanthi?
És la nena apadrinada per l´AFA a través de la FUNDACIÓ VICENTE FERRER, que ha crescut i ens acaba d´arribar la seva foto.
La Sravanthi va nèixer el 23 de Juliol del 2007, i ara ja té 11 anys. Aquí us deixem com está de gran ara, i com estava quan la vam apadrinar.
 
 

Ens ha escrit la SRAVANTHI, la nena apadrinada amb la Fundació Vicente Ferrer!


 
 


NOU APADRINAMENT: SRAVANTHI

Sukanya, la nena que teníem apadrinada amb la fundació Vicente Ferrer, ja ha fet més de 18 anys. A partir d'aquesta edat ja no es pot apadrinar. L'any passat vam rebre el conte sobre aquest apadrinament, que es va fer des de l'Ampa.
Hem decidit de fer un nou apadrinament amb la Fundació Vicente Ferrer. La nena es diu Sravanthi i va néixer el 23/7/2007.L'AMPA DE LA NOSTRA ESCOLA HA APADRINAT A SUKANYA
Sukanya és una nena que viu a Kurugunta ( poblat del districte d'Anantapur, en l'Estat d'Andhra Pradesh a l'Índia).Va néixer el 19 de juny de 1.993.El seu pare es diu Sivaiah i la seva mare Lakshmi Devi. Té dos germans.Els seus pares són treballadors rurals i guanyen el just per sobreviure, cultivant terres molt àrides, quasi improductives i realitzant altres feines ocasionals.L'AMPA COL.LABORA AMB ELS PAÏSOS DE CENTRE-AMÈRICA DAMNIFICATS PER L'HURACÀ MITCH

Tota l'escola va organitzar una recollida de fons per ajudar als damnificats d'aquests països. Es va fer efectiu amb el compte de la Creu Roja.