SOCIALITZACIÓ 2019/2020 
Benvolgudes famílies,
El proper curs 2.019-2.020 els vostres fills/es a partir de primer curs,  poden adherir-se al PROGRAMA DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT I LECTURA que es va iniciar a la nostra escola l'any 2.008.
La socialització és un projecte en el qual s'involucren tots els membres de la comunitat educativa del centre, és a dir professorat, famílies i alumnat, i que es fonamenta en una idea bàsica: aprofitar els llibres que al final de curs es troben en bon estat. També volem remarcar els objectius prioritaris que persegueix:
1. Rebaixar la càrrega econòmica que cada curs suporten les famílies per l'adquisició dels llibres.
2. Introduir d'una manera pràctica en l'educació dels nens i nenes valors com el saber compartir, la solidaritat, la igualtat, el respecte i la responsabilitat davant els materials comunitaris.
3. I una clara aposta per l'estalvi de paper i la defensa del Medi Ambient.
Com funciona?
Els alumnes participants reben els llibres del curs en préstec el primer dia de classe, folrats i etiquetats, a canvi d'una quota de socialització de:
  • 5€ els cursos de 1r i 2n
  • 15€ els cursos de 3r i 4rt
  • 10€ els cursos de 5è i 6è
Fes click al següent enllaç:
 LLIBRES SOCIALITZATS
A final del curs han de deixar els llibres en bon estat, per tal que siguin aprofitats per altres alumnes el curs següent. A P3, P4 i P5 no han de socialitzar.
IMPORTANT: Per poder gaudir del programa de socialització només cal ser soci de l’AFA i no estar pendent de pagaments.
Per aquest motiu ens adrecem a vosaltres per tal que ens feu saber si esteu interessats en participar en el projecte el curs 2.019-2.020, ja que ara és el moment de començar a planificar les necessitats de llibres pel proper curs. 
Us adjuntem el full de socis que haureu d´omplir per família i fer un ingrés o transferència de la quota de soci (24€ per família) més la quantitat que toca de socialització per fill/s que tingueu a primària al número de compte:
Banc Sabadell ES07 0081 0034 5600 0220 2029
Fes clic al següent enllaç:
FULL DE SOCIS
IMPORTANT: Al concepte només poseu el nom de/dels alumne/s i proper/s curs.
Data límit: 31 de Juliol 2019

Si teniu qualsevol dubte sobre el procés de socialització, us podeu posar en contacte amb l'AFA a través de la bústia instal·lada al vestíbul de l'escola o al correu electrònic: ampajoansanpera@gmail.com.               
                                                                                                                        
                                                  Comissió de Socialització AFA Escola Joan Sanpera