divendres, 8 de juny de 2018

SOCIALITZACIÓ I BUTLLETA PER FER-SE SOCI DE L´AMPA

SOCIALITZACIÓ
El proper curs 2018-2019 els vostres fills/es es podran adherir al PROGRAMA DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT que es va iniciar a la nostra escola l'any 2.008.


La socialització és un projecte en el qual s'involucren tots els membres de la comunitat educativa del centre, és a dir professorat, famílies i alumnat, i que es fonamenta en una idea bàsica: aprofitar els llibres que al final de curs es troben en bon estat.
També volem remarcar els objectius prioritaris que persegueix:1 Rebaixar la càrrega econòmica que cada curs suporten les famílies per l'adquisició dels llibres de text.

2 Introduïr d'una manera pràctica en l'educació dels nens i nenes valors com el saber compartir, la solidaritat, la igualtat, el respecte i la responsabilitat davant els materials comunitaris.


3 I una clara aposta per l'estalvi de paper i la defensa del Medi Ambient.


La majoria de llibres socialitzats del curs vinent són edicions antigues que ja no es poden comprar a les llibreries.

Com funciona?
Els/Les alumnes/as participants reben els llibres del curs en préstec el primer dia de classe, folrats i etiquetats, a canvi d'una quota de socialització. Al final del curs han de deixar els llibres de text en bon estat, per tal que siguin aprofitats per altres alumnes el curs següent.
D'altra banda, els quaderns de treball i llibres de lectura també els podeu adquirir, a preu de mercat, per tal d'estalviar-vos el tràmit d'anar-los a comprar. Aquests quadernets i llibres també se'ls trobaran a l'aula el primer dia de classe.

Els cursos que s'hi poden adherir són els dels Cicle Inicial (1er. i 2on), Cicle Mitjà (3er i 4rt) i Cicle Superior (5é i 6é). Per aquest motiu ens adrecem a vosaltres per tal que ens feu saber si esteu interessats en participar en el projecte el curs 2.018-2.019, ja que ara és el moment de començar a planificar les necessitats de llibres pel proper curs.

Si teniu qualsevol dubte sobre el procés de socialització, us podeu posar en contacte amb l'Ampa a través de la bústia instal·lada al vestíbul de l'escola o al correu electrònic ampajoansanpera@gmail.com.                    


PREUS:
1er. i 2on.:   6€
3er. a 6è:     15€          
                            INSTRUCCIONS                                     
                                       

1r. La socialització és un servei que ofereix l´Ampa, per tant us heu de fer socis, per poder gaudir d'aquesta.
La quota de socis anual és familiar, i només s´ha de pagar una quota de 24€ per família.
Clickeu al següent enllaç per poder descarregar la butlleta de SOCIS,
també surt el número de compte on fer l´ingrés.
2n. Ompliu aquesta circular:

 3r. Escolliu la butlleta del Curs que farà el vostre fill/a el proper curs i ompliu-la. 
Atenció: A 3r i 4rt també heu d´indicar si voleu que us comprem els quadernets d´exercicis, aquests van apart de la Socialització. 
El número de compte és diferent al de la Quota de Soci, fixeu-vos bé.
PRIMER
SEGON
TERCER
QUART
CINQUÈ

SISÈ