dimecres, 7 de maig de 2014

Gran participació al Cros 2014!!

Prop de 400 alumnes van participar en el Cros 2014 de l’escola!! L’ambient va ser fantàstic, tots els esportistes tenien ganes de guanyar i creuar la gran meta inflable, que per primera vegada trepitjava el pati de l’escola!
“Mama, quan em toca córrer”, “Jo sortiré el primer per no trobar-me ningú a la cantonada”, “Quina meta inflable tan xula!”, “Quantes voltes hem de fer?”, “Estic mooooolt nerviós”...són alguns dels comentaris que es podien sentir a la zona de sortida...
Felicitats a tots per la vostra esportivitat i participació! Gràcies també a tots els professors que van ajudar a crear un ambient genial, donant molts ànims i confiança als seus alumnes! I un bravo també pel Monti, que va retransmetre fantàsticament cada cursa i per la Meritxell i en Carles, que van estar a peu de pista controlant el trànsit!!


Els més petits (P3, P4 i P5)van ser els que van tenir una major participació! Estaven molt il.lusionats i nerviosos...volien fer un bon paperPrimer, segon i tercer ho van donar tot a la pista!!!Quart, cinquè i sisè van fer una carrera fantàstica!!!Ex-alumnes, pares i mares van participar amb entusiasme!Aquí teniu les fotos de tots els guanyadors!!Nota: Si algú no està conforme amb la publicació d'alguna fotografía en aquest blog on aparegui el seu fill/a, si us plau envieu un e-mail al mail de l'AMPA indicant de quina foto es tracta i procedirem a eliminar-la.

A més a més, es va fer un petit sorteig amb el material que Rios Running va donar pel Cros 2014. La Marga Manubens (dorsal 280) es va endur uns mitjons tècnics, la Clara Salido (dorsal 240) un buff i l'Asier Navarro (dorsal 11) una samarreta tènica!!!
Enhorabona!!


Moltes gràcies també a tots els nostres patrocinadors!!!

Núvies d’Or, Rib, Supermercat Suma, Little English, Marbres D. Martras, Siresa piscines, Ferreteria Les Franqueses, La teia, Dikido, Isi, a4elkm, Rios Running, KH7  LLoreda, Pega i Mastega, Candy Planet, Fruits Sagarra, Mésbo, carns torrents, Farmàcia Basté i Forn Rovira.